Menu

Parerea clientilor

Detin un Ford si apelez la PBT de cand mi-am luat masina. Fie ca au fost revizii sau defectiuni, m-au ajutat imediat si ma declar multumit pe deplin de calitatea serviciilor lor. Experienta in reparatiile auto si oamenii bine pregatiti mi-au dovedit ca pot apela oricand cu incredere la ei.
-Traian Albu – Ford-
Am ramas surprins de calitatea serviciilor voastre si de respectarea termenelor promise. Cu siguranta voi reveni de cate ori voi avea nevoie! Multumesc!
-Vlad Caragea – BMV-
Sunt client fidel al service-ului PBT deoarece sunt multumit de calitatea serviciilor oferite si am incredere ca imi recomanda intotdeauna solutiile cele mai avantajoase pentru mine. Plus de asta personalul este foarte bine pregatit, foarte amabil si prietenos! Recomand tuturor.
-Andrei Galbenu – Volkswagen-
Multumesc PBT Service pentru calitatea serviciilor voastre, seriozitatea si promptitudinea de care dati dovada! Sunteti niste profesionisti si va recomand cu incredere!
-Ioana Nistor – Posesoare Volvo-
PBT este un service modern, in care gasesc servicii complete si de calitate. Personalul chiar isi da interesul si de fiecare data am gasit cele mai bune solutii, la preturi corecte. Nu am revenit niciodata pentru aceeasi problema, tocmai de aceea stiu ca imi las masina pe maini sigure si pot sa o ridic cand e gata!
-George Calin – Renault Megane-